Gourmet

Gourmet

  • Ossenhaas
  • Varkenshaas
  • Shashlick
  • Hamburgertje
  • Kalkoen
  • Kipfilet
  • Reepjes
  • Slavinkje

Prijs per persoon € 11,50
(300 gram vlees p.p.)

Fondue

Fondue

  • Ossenhaas
  • Varkenshaas
  • Kalfsvlees
  • Mini Vinkje
  • Mini Balletje
  • Slavinkje
  • Kipfilet
  • Kalkoen

Prijs per persoon € 11,50
(300 gram vlees p.p.)

Compleet Verzorgd

  • Huzaren Salade
  • Pasta Salade
  • Rauwkost
  • Stokbrood
  • Kruidenboter
  • Sausjes

Prijs per persoon € 7,50

  • Zet het apparaat op een stevige, vlakke ondergrond en pas op voor vlugge kinderhandjes. Plak het snoer eventueel vast aan een tafelpoot.
  • Laat de lavasteen van een elektrische steengrill een half uur van te voren voorverwarmen.
  • Iedereen strooit wat zout op de hete steen en legt daar een stukje vlees op. Het zout kruidt het vlees en zorgt er tevens voor dat het vlees minder aanplakt. Na twee tot drie minuten is de onderkant knapperig bruin gebakken. Strooi weer wat zout op de steen, draai het stukje vlees om en laat het nog twee minuten bakken.
  • Voorkom dat er sausjes op de steen belanden want die gaan aanbakken, verbranden en roken. Veeg de steen van tijd tot tijd schoon met een dot keukenpapier of krab aanbaksels weg met een houten spatel.
  • Gebruik bij gourmetten niet te veel boter of olie.
  • Bak de sausjes niet mee.
  • Bak varkensvlees altijd helemaal gaar.
  • Kook lever even voor om spetteren te voorkomen.

Anton van Oevelen, Keurslager

Nispensestraat 6
4701CW Roosendaal
0165-53 51 66

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:30
dinsdag Gesloten
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten