Carpaccio is zeer dun gesneden verse biefstuk (bekend als 'ossenhaas’). Wij hebben de carpaccio voor u al in een rondje gesneden. Als u de carpaccio serveert op een bedje sla en met uw eigengemaakte dressing, heeft u absoluut een heerlijk voorgerecht.

Natuurlijk zijn er veel verschillende manieren om een dressing te maken. Wij geven u graag een gemakkelijke tip voor een lekkere dressing.

Dit is de basis:

  • olijfolie
  • beetje azijn
  • ruim zout
  • ruim peper
  • tipje cajunkruiden (vraag er naar in de winkel )

En zo maakt u het…De olie even roeren en over de carpaccio uitgieten. Voeg dan wat pijnboompitjes toe, kleine stukjes Tasty tommy’s (échte tomaatjes), wat oude kaas en verse bieslook. En genieten maar.

Ossenhaas Carpaccio: €6,50 per portie

Nieuw in ons assortiment: Herten Carpaccio €6,50 per portie

Anton van Oevelen, Keurslager

Nispensestraat 6
4701CW Roosendaal
0165-53 51 66

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:30
dinsdag Gesloten
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten